• Geniet van de snelle levering bij Green boutiQ
  • Vandaag besteld voor 14:00 dezelfde dag nog verstuurd
  • Behaal een luxegevoel in jouw interieur met een nepplant van Green boutiQ
  • De mooiste kunstplanten en kunstbloemen vind je bij Green boutiQ

Over ons

Over ons

Bij Green boutiQ houden we van planten. We geloven dan ook in de combinatie van echte planten en kunstplanten. Echte planten zijn levende wezens die veel zorg en aandacht verdienen. Maar in het drukke leven dat wij mensen leiden, is het niet altijd mogelijk om je planten die zorg te geven. Hoogwaardige, niet van echt te onderscheiden, kunstplanten zijn dan een perfect alternatief.

Een ander groot voordeel van kunstplanten is dat je ze kunt plaatsen op plekken in huis waar weinig zonlicht komt. Of ergens neerzetten waar echte planten niet mogelijk zijn, zoals bijvoorbeeld op sommige ziekenhuisafdelingen of in de kamer van een allergisch kind.

In onze webshop vind je een geweldige collectie kunstplanten van hoge kwaliteit die we met zorg voor jou hebben samengesteld. Van kleine kamerplanten tot grote palmen en bomen. En natuurlijk zijn er mooie bijpassende potten. Zo haal je echt iets bijzonders in huis.

Bekijk ook onze mooie boeketten met kunstbloemen eens. Prachtige kleuren, schitterende details en met zorg samengesteld door top stylisten. Daar raak je niet snel op uitgekeken. Heel erg leuk ook om cadeau te doen.

Green boutiQ staat voor warmte en sfeer. Waar sommige mensen bij het woord kunstplanten of kunstbloemen misschien nog denken aan plastic nepplanten met een koude uitstraling, is dat totaal niet wat wij bieden. Tegenwoordig worden kunstplanten gemaakt van hoogwaardig kunststof en zien ze er net echt uit. Je moet echt goed aan de bladeren voelen om het verschil te merken.

Een kunstplant kan wel tientallen jaren meegaan, zie het als een investering. Uiteindelijk is de aanschaf van een mooie kunstplant een stuk goedkoper en duurzamer dan je planten steeds vernieuwen. Wij helpen je graag om je ruimte sfeervol in te richten zonder gedoe. Met onze producten creëer een oase van kleur waarin je helemaal kunt ontspannen