• Geniet van de snelle levering bij Green boutiQ
  • Vandaag besteld voor 14:00 dezelfde dag nog verstuurd
  • Behaal een luxegevoel in jouw interieur met een nepplant van Green boutiQ
  • De mooiste kunstplanten en kunstbloemen vind je bij Green boutiQ

Retourbeleid en terugbetaling

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Alle bestellingen mogen binnen 14 dagen, zonder opgaaf van redenen, geretourneerd worden. Graag de artikelen op dezelfde manier verpakken zoals de bestelling ontvangen is. Zo komt alles weer in goede staat bij ons terug. Wanneer door onjuiste verpakking de producten beschadigd bij ons aankomen, kunnen we het aankoopbedrag niet retourneren.

De verzendkosten voor het retourneren van artikelen zijn voor eigen rekening.

Indien u wilt retourneren graag een mail, met uw ordernummer sturen naar info@greenboutiq.com.

U ontvangt dan een mail van ons met de retourinstructies.

Hoe lang heb ik garantie op de planten en potten?

Voor alle aankopen bij Green boutiQ geldt de wettelijke garantie. Dat wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

De winkelgarantie bedraagt 30 dagen. Maar ook daarna kunt u contact met ons opnemen wanneer blijkt dat uw product ondeugdelijk is. Een product is niet ondeugdelijk wanneer het na een aantal jaren verkleurt, verkeerd gebruikt is of niet is onderhouden. Maar bijvoorbeeld wel wanneer er na een maand ineens een tak uitvalt. Dan kunt u contact met ons opnemen voor een nieuw product of een reparatie.

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

Ben je niet tevreden over onze producten of dienstverlening maak dit dan bij ons kenbaar door te mailen naar info@greenboutiq.com of stuur een whatsapp naar 06-26408236.

Komen we er samen niet uit dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil

Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan is het ook mogelijk de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie: http://ec.europa.eu/odr